Social Icons

Incalzirea

Data: 25.03.07
Participanti: Elena, Bogdan, Istvan, Alex
Traseu: Buzias - Berzovia - Buzias -Timisoara
Lungime: 110Km
Durata: 5.17 minute depedalat; 8 ore cumulat.

Intro (1):
Am observat cu uimire ca pe unii "ii roade" cu ce ne ocupam. Oricat de maguliti ne-am simti stiind "ca suntem sub lupa", nu avem nevoie de sfaturile mai mult sau mai putin avizate ale "exegetilor din comunitatea alpina". O sa continuam sa facem ceea ce facem asa cum consideram noi ca trebuie facut. De restul, pur si simplu nu ne intereseaza atata timp cat singurul criteriu de a face comentarii este cel "din auzite" sau o mai veche ranchiuna sau si mai grav, impresia ca unii detin adevarul suprem si au obligatia sa ii dadaceasca pe restul.

Mai avem 4 luni de antrenament pana la Carpathian Adventure. Asa ca trebuie tras tare. De-acuma fiecare tura va fi impinsa la limita andurantei. In linii mari am stabilit programul de antrenament. Peste saptamana sesiuni de alergare la stadion. In week-end ture de bicicleta. Urmate de ture "de recuperare" la catarare.

P.S: week-end-ul urmator (ca sa nu mai pierdem timpul cu stabilirea traseului)
1. Resita - Carasova - Anina - Oravita - Gradinari - Resita 115Km 600m 6-7h
2. Catarare la Herculane.
3. vremea rea: Timisoara - bere

Duminica dimineata, ne-am strans (cu greu si cu mari intarzieri - mai ales din cauza schimbarii de ora) toti 4 la mine acasa.
Am montat suportii de biciclete pe Mariuta, si am pornit spre Buzias.

Scopul iesirii a fost reobisnuirea cu bicicleta. Sa parcurgem cat mai multi Km. de aceea am si ales un traseu de asfalt..Si nu in ultimul rand sa ne obisnuim curul cu saua de bicicleta (chestia asta e chiar nasoala dupa o pauza de cateva luni).

Din Buzias am pornit catre Silagiu - Berzovia. Bogdan e cu semicursiera. Cu siguranta o sa-mi cumpar si eu una "cand ma fac mare". Cand incepe sa pedaleze, dispare undeva in zare.

Prin Silagiu, apar si primele dealuri. Doar asa cat sa ne dezmortim. Drumul alterneaza cu portiunede padure. Mici dealuri urmate de portiuni plate. Drumul e perfect. Inaintam repede.
Ajungem in Berzovia. Orim la magazinul din sat si cumparam ceva mancare. Mai pedalam 2Km in directia Bocsa, oprim pe margine drumului si mancam. Sei evident...beau o bere.
Un moment nasol. Apare soarele Elena se intinde...Trebuie avuta mare grija in astfel de momente, altfel nu mai plecam de-acolo. Asa ca o luam catre casa.

In Berzovia incercam fara succes sa gasim drumul catre Tormac...Gasim vreo 5 variante. Nimeni nu stie nimic sigur. Normal...Doar sunt localnici; de unde sa stie cum se ajunge in satul vecin?! Renuntam si ne intoarcem pe unde am venit.

Odata ajunsi in Buzias, Isvan concluzioneaza ca nu simte ca ar fi facut miscare. Asa ca propune sa o luam pe biciclete catre casa. Elena si Bogdi n-au cum sa vina cu noi; trebuie sa duca masinile.

Urmeaza 74 de minute de pedalat pana cand mi-au pocnit picioarele. Daca Isvan reuseste sa faca o echipa de 4 care sa mearga cum merge el chiar au sanse de locul 1 anul acesta la Carpathian.

Ajungem acasa pe la 19.00. Kilometrajul lui Istvan s-a oprit la 110km parcursi.

Niciun comentariu: