Social Icons

Conspiratia mondiala

Peste tot e o conspiratie. Acolo in umbra forte oculte lucreaza neincetat ca sa ne induca in eroare, sa ne spele creierele si sa ne transforme in sclavi.

Mai hooooo in pula mea!!!

Mai puneti mana pe o carte (din aia cu coperti si cu foi si eventual scrisa de unul care a trecut de liceu). Incercati sa va faceti o parere proprie si sa nu mai luati de bun absolut tot ce auziti. Si care eventual e senzational si fulminant. Si neaparat prapastios.

O sa murim in X ani. Ni se termina rezervele in Y ani. Marile corporatii conspira impotriva noastra.

Tot ce mancam e contaminat. Toate vaccinurile sunt infectate. Toti incearca sa ne controleze intr-o forma sau alta.

Nici un antibiotic nu e bun. Numai pascutul de plante ne mai salveaza. Marile concerne farmaceutice conspira si ne imbolnavesc intentionat ca sa ne vanda apoi medicamente.

Va dati seama cat de idiot suna tot ce am scris mai sus?

Normal ca m-am enervat...

Am ajuns sa ma enervez de fiecare data cand vad o gasca de retardati fara par la puta care sunt hotarati sa salveze pe oricine si orice. Si care pun botul la orice aud de oriunde. Si dupa aia repeta mecanic mai departe fara sa inteleaga nimic din ce zic.

Si imi mai trimit si mesaje...



3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu pacalesti pe nimeni. E clar ca esti platit ca sa ne induci in eroare, sa ne faci sa credem ca totul e bine. E clar ca esti unul dintre ei.

Anonim spunea...

mare dreptate ai frate! jos palaria pt articol domnule!
pareristii astia platiti (da @anonim, despre tine e vb) sas-i tina gura si sa steie acasa!!!!!!! tineo tot asa!!!

Anonim spunea...

indiferent de opinia ta, ai putea s-o exprimi in cuvinte frumoase. Scriind cuvinte vulgare te face si pe tine vulgar si deplasat. Si mai afisezi si bloguri!