Social Icons

Marile ture

N-am mai scris de mult pe aici.

Ca daca n-ai chef si doar scri asa la norma e ca si mersul la servici. Te sictiresti la un moment dat. Si tu si ceilalti.

Nici acuma n-am nimic de zis. Dar acuma mi-a venit o idee. Si atunci trebuie pusa repede pe hartie. Sau ecran. Ca altfel o uiti. Sau timpul trece, te sictiresti si mai tare si nu mai ai chef de nimic.

Asa, daca e scrisa te mai uiti acolo si ti se face rusine. Zici: uite ma ce idee trasnita mi-a venit atunci. Hai s-o pun in practica.

Care e ideea? Pai inca nu stiu.

Prin octombrie anul trecut m-a prins un nou hobyy - ii zic "marile ture". Ture lungi de bicicleta.
Echipament minimal - bicicleta, hainele de pe tine, banii. Si distante cat mai lungi.

A fost o toamna foarte faina care a culminat cu Marele B. In parodia de iarna ce a urmat aproape in fiecare week-end am fost la tura de cursiera. Si a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult (si tot mai putin sa alerg - ca undeva trebuie sa existe o balanta).

Si acuma stau si ma uit zi de zi la aventurile pe bicicleta ale lui Radu.

Si atunci mi-a venit ideea.

In primul rand trebuie sa fiu realist: in urmatorii ani (buni) noi n-o sa putem face o tura ca a lui Radu. Nu e un impediment - e o realitate.

Dar as putea imbina aventura cu noul hobyy....

De ce nu, hai sa zicem: Slatina - Trabzon? Da, Trabzon- Turcia....

De ce din Slatina? Pai pana acolo am fost deja cu bicicleta. Plec mai departe.
De ce Trabzon ? Ca pana acolo as avea timp. Si poate nu neaparat Trabzon , poate Antalya. Sau alta destinatie, dar neaparat catre estul indepartat.

Chichita e ca vreau sa fac asta in 5 zile. Undeva la 400km pe zi. O zi m-as imbolnavi, inca o zi de concediu si 2 zile de week-end si am rezolvat cu "permisia".

De ce as face asta?
Ca am chef. Ca e distractia mea.

Nu-mi trebuie sponsorizari, nu o fac pentru nici o cauza. Nu vreau sa salvez nimic, nu vreau sa promovez nimic. Asta am eu chef sa fac. Ca sa copiez un citat :"ca sa intelegi de ce fac asta e ca si cum i-ai explica unui orb ce e aia o floare".

Acuma am cu ce sa imi tin mintea ocupata. Si la ce sa visez. O mie de detalii de aranjat - la intoarcere bicicleta va trebui sa vina cu mine cu avionul. Trebuie sa am perfect planificate etapele- plec doar cu 2 camere de rezerva si o pompa. Si multe, multe alte detalii...

Salut!



Un comentariu:

Unknown spunea...

De ce ma scormonesti tu cu idei de-astea, hmm...?