Social Icons

Ati ghicit: Tarcu!

Data: 19.01.08 - 20.01.08
Participanti: Elena,Alex (adica eu, sa nu intre lumea la idei)
Locatie: nu mai zic nimic....

Bun, deci la numai o saptaman de la intorcerea din Austria ne-am dus la ski pe Muntele Mic. Nu stiu de ce exact. Dar ne-am dus. Numai Elena cu mine.

Mariuta e din nou reparata. De data asta o lasam la telescaun. Unde nu e neam de zapada. Urcam cu telescaunul.
Sus cald. Foarte cald. Numai bine sa topeasca zapada de pe partie.

Ne punem sa skiem. 3 RON biletul. Bag picioarele in ea de treaba!!!!!!!!! Cine naiba a pus Austria aia asa de departe. Asa ca facem fiecare coborare pe indelete. Ne facem ca admiram peisajul. Ne facem ca ne odihnim. Doar, doar mai trece timpul...

Apare si Nosu. Coboram la Coco la cabana, mancam si facem planuri. Nosu are planuri mari. Cele mai mari. Dar nu le divulg.

Mai facem ceva ture impreuna. Povesti. Si in sfarsit se face ora 16.00 cand consideram ca o putem lua catre Cuntu.
Si impreuna cu Elena pornim la drum. Aproape tot drumul l-am facut pe intuneric, la lumina lunii care aparea din cand in cand printre nori. Nu am mai aprins frontale si am mers asa in liniste pana la Nea Puiu. A fost o tura frumoasa. Mai deosebita decat clasicele ture pana in Cuntu. Chiar ne-a placut.

Nea Puiu ne astepta. Tuica fiarta, ceai fierbinte si clatite. Ca in povesti. Am stat si am motait la lumina focului care duduia in teracota. Atmosfera de basm.

Dimineata ne-am trezit cu noaptea in cap pe la ora 9.00. Afara ploua. Asa ca am mai lenevit inca vreo 2 ore. Am mancat pe indelete si am luat-o la vale catre masina.

Vreme de stat in casa, baut bere si jucat pe calculator. Ceata, noroi, ploaie.

Pe drum ne intalnim cu Romeo care iesie si el la o tura....doar asa ca sa vada cum e cu rachetele de zapada. Ne intersectam drumul de cateva ori cu "fetele", dupa care ajungem la masina si fuga in Timisoara.

Daca n-ar fi fost povestile cu Nosu, tura la lumina lunii si noaptea de vis la nea Puiu ...Hei, dar stai ca pana la urma n-a fost chiar o tura ratata !!!!

Dar poze nu va arat. Ca sigur v-ati saturat!!!!

Cand scriu RT-ul, primesc un mail de la Rudi. Daca totul merge bine in week-end pe Arpasel.

Niciun comentariu: