Social Icons

1 Mai

Locatie: Cheile Nerei
Data: 28.04.07 - 02.05.07
Participanti: multi

P.S.: Iar m-am razgandit. E super sa cateri -> mai ales cand o faci de placere :)))). Senzatia e nemaipomenita. Dar e mult prea static...Cred ca o sa trecem din nou la ture de balaurit: fuga prin munti si bicicleta. Pastrez catararea pentru cand sunt prea obosit de fugit de nebun pe coclauri sau cand n-am ce face.

Ca si anul trecut, de 1 Mai am ales ca locatie Cheile Nerei. Pt ca Mariuta era (si inca este la reanimare) am apelat la servicii externe de transport: Asa ca sambata la 9.00 am pornit cu Sorin, Geti, Andrei si Elena catre Damian.
Pe la 13.00 am ajuns in poiana. Acolo ne astepta deja Adi.

Avand in vedere vremea, nu ne-am mai luat cortul cu noi, asa ca am purces la montarea in premiera a hamacelor si a trendei de ploaie.

Planul pentru cele 4 zile era simplu: catarare
Asa ca ne-am deplasat la baza Frontalului pentru o mansa de incalzire
Am reusit sa fac prima lungime si sa montez mansa. Bun! Am progresat cave de anul trecut.

Apare si Isvan, dar e deja tarziu asa ca ne retragem la corturi (hamace).
Ne amintim ca e 1 Mai: strangem lemne, punem de un foc si multa bere.

A doua zi ma duc singur cu Istvan la catarare la Frontal. Restul se duc catre 1 Mai.
Isvan decide si pentru mine ca o sa fiu eu cap pe prima lungime. ASa ca ma apuc de catarat. Ajung la regrupare si incep sa asigur. Pe a doua lungime pleaca Isvan. Se plictiseste, asa ca face doua lungimi dintr-una.
E om diferenta uriasa fata de anul trecut. Cred ca e prima data cand efectiv mi-a placurt sa catar. In paralel e grupul celor care urca pe 1 Mai.

O vad cu coada ochiului pe Elena. E cap de coarda. Inainteaza. Asa Panda!!!!!!!!!!!!

Isvan pleaca mai departe pe ultima (ultimele ?) lungimi. Aici e o fata cu prize berechet. Asa ca in postura de secund pot sa ma joc cat am chef. Ajungem in top rupti de sete asa ca ii dam repede la vale. Ajunsi jos, Isvan mai face o data prima lungime (nu era multumit de prima abordare).

Planul clar: Granicerul. Pleaca Isvan cap pe prima lungime. La regrupare hotaram de comun acord ca e cazul sa punem mansa. Asa ca pana seara am tot batut traseul ala - la un moment dat contracronometru. Cred ca l-am urcat imprreuna de peste 10 ori.

Intre timp se intorc cei de pe 1 Mai si pleaca in graba catre corturi sa manance ceva si de-acolo mai departe catre Valea Rea pentru rapeluri prin marmite.

Seara se repeta programul din ziua precedenta: foc, bere. De data asta avem si mici....

Luni plecam in trio-ul consacrat catre perete, punem mansa si incepem sa ne jucam. Azi se preconiza o zi de foto session. Apar si Rodi, Florin si Ghita. Catara toti in mansa prima lungime din Frontal. Dupa care se duc la pranz in poiana. Noi ramanem sa facem foto session-ul...

Pe la 16.00 ne intalnim cu restul de Equilibrium la Damian si plecam cu barca de rafting la vale catre Sasca.
Super. Relaxant. Unii au carcotit ca am cam tras chiulul la vaslit, dar sunt doar vorbe....

Dupa 2 ore ajungem pe apa in Sasca si ne despartim de baieti.
Nu uitam sa luam berea (motivul principal al deplasarii pana aici) , dupa care ii dam o tura de dezmortire pana la corturi.
Elena o ia la fuga pe ultimii 4 km. Isvan cu mine mergem la mars.

Seara: foc, multa bere.
Dimineata: tarziu, cap greu, lipsa de chef.

Ne deplasam cum masina pana la Pastravaria de la Bei. Mergem la Ochiul Beiului si la cascada.
Se vede ca e 1 Mai. S-a spart conducta cu turisti. La propriu. Peisajul e super, dar ma enerveaza - prea multi oameni. Mult prea multi. Dar peisajul compenseaza.

Ne intoarcem la masina si directia Timisoara.

Niciun comentariu: