Social Icons

Autobuzul


De ce nu intarzie niciodata autobuzul?! De ce?!!!!! De ce?!!! Tot timpul vine la secunda. Odata, macar din greseala n-a intarziat. Sau n-a venit mai repede. Chestia asta iti distruge speranta. Iti omoara imaginatia. Stii ca orice s-ar intampla autobuzul ala e acolo la ora respectiva. Iti dispare orice reactie. "Nu  mai mananc ca pierd autobuzul!", "Nu mai apuc sa ma spal pe dinti ca intarzii!". N-ai cum sa intarzii! Idiotul ala vine invariabil la aceeasi ora. Asta ca sa poti sa iti planifici viata in cele mai mici amanunte. Faci aia, dupa aia si la final aia. Autobuzul va fi acolo negresit. Daca l-ai pierdut pe primul inseamna ca ceva nu functioneaza in sistemul tau si e cazul sa iti revizuiesti obiceiurile. Autobuzul te ierta insa si urmatorul va fi la ora prestabilita in statie.

Nu mai poti intrazia la lucru, nu te mai poti enerva ca ai ratat o intalnire, nu mai ai sperante, dezamagiri, bucurii si insatisfactii. Autobuzul e acolo cand scrie pe foaie ca trebuie sa fie.

Cand am iesit azi de la lucru burnita si era o vreme de tot cacatul. Autobuzul pleaca la 18.23. Ce dracu de ora e asta ?! Si 23? N-are sens. La si 22 se vad farurile prin burnita marunta. Azi am clacat. L-am lasat sa plece. Eram deja inghetat, dar prefer sa racesc decat sa ma urc in el. Urmatorul e la si 45. Incep sa fac ture sa ma dezmortesc. La si 43 (dimineata mi-am reglat ceasul sa vad cat de rigurosi sunt) il intrezaresc.

Il las sa vina. Astept sa se deschida usile, dau tarcoale in jurul scarii si in ultima secunda trec tantos prin fata lui. Ha! Ti-am facut-o! Na! As fi dat orice sa vad fata soferului. Sunt fericit. Am invins autobuzul. Il vad indepartandu-se in ceata si linistit ma duc sa vad cand e urmatorul ca sa plec si eu odata la hotel ca sunt congelat.

Futu-ti natia ta de autobuz!!! Urmatorul e la 19.15. Peste jumatate de ora... Ce cacat de algoritm e asta?! M-a invins pana la urma... Sau nu...Pana la urma alerg vreo 7km pana la hotel.

Am pierdut 2 autobuze, s-au inchis magazinele si am ajuns sa mananc un kebab in gara. Dar in final am invins autobuzul!

Natie de roboti fara pic de imaginatie...

Bun ! E clar, trebuie sa plec rapid de aici ca am luat-o rau razna...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ai venit in Germania !

Cristi Trandafir spunea...

cat stai in zona ?...esti in RGB ?...da un mail sa organizam ceva ...am niste propuneri...;)

oco spunea...

Suca bravo.
Pentru blog dar si pentru atitudine.

Alin spunea...

www.nextbike.de, i-am gasit peste tot in Nordrhein-Westfalen. Poate e ceva similar si la RBG.

Anonim spunea...

mai bine
"natie de roboti fara pic de imaginatie"

decit
natie de hoti fara pic de cultura