Social Icons

18+


Ma enerveaza...

O gramada de chestii ma scot din pepeni. Nu ma duc la psihiatru - du-te tu!

Ma enerveaza aia care stau cu nasul in buletinele meteo sase zile pe saptamana pentru ca in a saptea sa zica resemnati: "A, pai am fi venit, dar uite si tu cum e vremea... Las' ca venim data viitoare." Veniti o pula... gasiti orice motiv ca sa va lamentati si sa nu faceti ceva. De ce m-ar interesa pe mine? Pai tocmai - nu ma intereseaza! Aici e spilul. Asa ca de ce ma futeti la melodie si tineti neaparat sa va justificati de ce nu faceti voi ceva?

Ma enerveaza sa trebuiasca sa dau explicatii. Ca de ce fac eu asta sau aia. Ca asa am eu chef. De aia. Ce pula mea nu intelegi? Te roade, asa-i? Nu intelegi tu care-i miscarea. Ceva nu se incadreaza in sistemul tau de logica. Si atunci vii si ma tot futi la melodie ca de ce fac eu aia si aia...

Ma enerveaza aia cu textele: "las ca faceti si voi copii si o sa vedeti dupa aia!". Astia sunt idioti. Cine pula mea v-a pus sa va futeti si sa va inmultiti daca nu asta va doreati? Vi se pare o datorie sociala sa va lasati progeniturile pe fata Pamantului? Da ma, o sa fac si eu copii, dar nu o sa ma vait in stanga si-n drepata ce grea a devenit viata... Pe o treapta mai sus sunt cei care se vaita cat e de greu cu unu si dupa aia il trantesc pe al doilea - astia ar trebui inchisi si gazati.

Ma enerverveaza aia care-si baga pula in viata si sunt nefericiti tot timpul. De fapt nu ma enerveaza, ma deprima. Si ma enerveaza sa fiu deprimat. Ce-as fi facut eu daca...Ce-as face daca. Si trec zilele, saptamanile, anii si raman la faza cu "daca"... Ma enerveaza fiindca din nou, de ce dracu crezi ca pe mine m-ar interesa ce ai fi facut tu "daca" ? Nu ma intereseaza. Asa ca nu te obosi sa imi explici...

Ma enerveaza prezicatorii. Aia care imi prorocesc atotstiutori cum o sa fie viitorul meu. Ca o sa vad eu ce o sa se intample. Ca o sa se schimbe toate astea, ca o sa imbatranesc si nu o sa mai fie chiar asa. Hello!!! Voi chiar auziti cat de cacat suna asta: "Las' ca imbatraniti voi si o sa vedeti!" - cand iti zice asta unu de varsta ta.

Ma enerveaza invidiosii. Aia care iti zambesc fals si stau ca si capusele pe tine sugandu-ti sangele.

Ma enerveaza aia care s-au casatorit din prostie, din lene sau lipsa de imaginatie. Si dupa aia aud texte : "daca si a mea ar fi ca Elena, ce as mai face.." Eu te-am pus sa-ti iei o vaca care paste in sufragerie cu telecomanda in copita? Nu erai de fata cand ai agatat-o?

Prostii ma scot din sarite. Nu ca eu as fi un etalon de inteligenta, dar clar aia mai prosti ca mine ma enerveaza.

Ma enerveaza aia care n-au timp. Astia sunt de fapt prostii. Cum dracu n-ai timp? Adica tu ai vrea sa faci ceva, chiar ti-ar face placere, dar zici ca n-ai timp. Si pun pariu ca n-ai timp pentru ca faci o suta de mii de alte lucruri care nu-ti fac nici o placere, dar pe care consideri ca trebuie sa le faci. Da, esti prost...

Si uite asa ti se duce viata pe pula, ajungi un batran tipicar care sta in fata blocului si explica filosofic auditoriului la fel de retardat ca el ce ar fi facut el "daca"...

Ma enerveaza aia cu explicatiile de genul:"daca nu ploua pe traseu faceam aia. Futu-i azi mi-am luat papucii gresiti, ca altfel. Ahh... daca nu uitam gelurile ce as fi facut.". Mediocrii frustrati.

Ma enerveaza la culme aia care tin sa ne tot laude : "Wow ce tare esti! Mama ce viata faina aveti voi! Ce as vrea sa fiu si eu asa! Mama, ce tari sunteti!". Ma laud singur, multumesc. Stiu cat de mare si tare sunt, nu trebuie sa imi zici tu.

Ma enerveaza aia care ma fut la melodie crezand ca sunt simpatici cu texte gen : "Iar ai luat locul 10 din 11 participanti? La ce te mai duci acolo?". M-am luat eu vreodata de tine ca nu ai fost printre primii 500 de premianti care au castigat o reducere la desfacatorul de conserve la mall-ul de peste drum? Sau ca n-ai prins loc in primele randuri la filmul de sambata seara ? Sau ca n-ai fost primul si nu esti singurul nici macar in nevasta-ta?

Ma enerveaza aia care si-au luat credite si acuma stau si ma seaca la melodie ca de ce dau eu 200 de euro pe o furca la bicicleta. Ca ma doare-n pula daca stau intr-un cort - dar mie imi place furca aia.

Ma enerveaza mamosii - aia care se simt obligati sa imi dea sfaturi. Ca ce as putea face eu daca... Ca am potential, ca sunt un baiat bun, ca ma duce capul, dar uite asa si pe dincolo. Ia mai da-va naibii!!!

Ma enerveaza aia care considera ca as fi un fel de Moise care propovaduieste calea dreapta. Sincer, ma doare undeva daca zaci cu seringa in vene, vodca in stanga, tigara in dreapta si cu o taratura de pe centura in pula in loc sa alergi liber pe munti. Daca tie aia iti place - perfect! Da-i inainte!

Ma enerveaza vacile din trafic. Sunt misogin si chiar ma scot din sarite bovinele care au schimbat tigaia cu volanul.

Ma enerveaza la culme grasii si mai tare ma enerveaza grasanele. Si zambetul lor de automultumire si de condescendenta pe care il afiseaza tot timpul. Ei au ajuns la alt nivel - nu mai trebuie sa se agite.

NU ma enerveaza aia care considera ca sunt dus cu pluta si ca e mai bine sa ma lase in pace ca si asa nu ma duce bostanul... Un nebun. Eventual simpatic.

Mai sunt multi care NU ma enerveaza - cu o parte ma duc acuma in week-end in Cheile Turzii.

Ma enerveaza aia care considera ca trebuie sa comenteze la blog-ul de mai sus. Sa se intrebe de ce a trebuit sa injur atata si ca de fapt nu e asa cum zic eu, ca eu nu sunt asa. Si sa imi dea tot felul de contra exemple. Na, astia ma enerveaza de departe cel mai tare.

Ma mai enerveaza multe, dar acuma trebuie sa ma duc la dentist.

Hai sictir !

17 comentarii:

Anonim spunea...

Vasi
:))
Chiar daca te enerveaza (ca io mai enervez oamenii vreau, nu vreau), totusi sa sti ca e mai usor sa te enervezi, ... decat sa nu.
Omul slab se enerveaza primul sau in cel mai bun caz o data ceilalti, dar omul tare se enerveaza rar sau deloc.
Fi tare.

Anonim spunea...

Asa e, pe fiecare ne enerveaza cate ceva. In ultimile fraze spui ca te enerveaza eventualele comentarii la post-ul tau. De ce nu dezactivezi comment-urile daca te enerveaza? Nu te obliga nimeni sa iti iei casa cu rate, sa faci copii, sa mergi sau sa nu mergi pe munte sau la concursuri. Intrebarea mea e de ce scrii pe un blog pe care il poate citi toata lumea daca nu te intereseaza si te doare in pula? Adica tu chiar nu poti pricepe ca sunt oameni care nu merg 52 de saptamani pe an pe coclauri pentru ca nu pot sau ca nu vor? Tu iti imaginezi o lume cu 6 miliarde de oameni participand in fiecare weekend la concursuri sau escaladand munti? De ce nu te lasi de job si sa faci in fiecare zi acelasi lucru pe care ti-l doresti? De ce nu adresezi invitatii publice la ture de initire sperand sa atragi alti indivizi spre acest stil de viata? Imi permit sa comentez la acest post pentru ca e public. Simte-te liber sa-l moderezi daca crezi de cuviinta. Blogu-ul lui Dinu Mititeanu(sunt sigur ca-l sti) e mult mai interesant si mai cumpatat. Muntele trebuie simtit nu doar alergat. Sunt oameni care vad muntele la fel de frumos si intr-o plimbare linistita cu familia.

Mihai Siman spunea...

Exagerezi !

Ovidiu spunea...

Nu exagerezi!:)
Fa ca mine, pornesti de la premisa ca 99,9% dintre interlocutori sunt idioti (nu vorbim aici de prietenii care au trecut deja prin filtru) si nu o sa fi dezamagit niciodata:)

Anonim spunea...

De mult nu am mai ras cu lacrimi....Faina pagina de beletristica....Merci

Calin.Crainic spunea...

in sfarsit'n pula mea! mai vad si eu un text normal. da si asta e pe podium. pe locu-ntai!

Anonim spunea...

:))
Exagerezi, dar m-am distrat bine.
Si mi-am amintit de:
http://www.youtube.com/watch?v=4PAc5mgymbc

Robert spunea...

nu ma pot abtine:
de fapt iti era urat de dentist si te-ai descarcat pe blogosfera :P

Cristi "Max" Man spunea...

Superb. Ai cuprins 70% din populatia Romaniei, vorbind despre cei care te enerveaza. Citind acum rindurile tale imi dau seama cu citi ma intilnesc si eu si cit de iritat sint in prezenta lor. Mai sint de mentionat cei care spun "pe vremuri mergeam si eu pina acolo dar acum nu mai pot ca m-am ingrasat si nu stiu cum sa scap de burta asta". Du-te-n pula mea si ia o bicicleta si da-te pina iti scade. Ma mai enerveaza si aia care spun "vai ce frumos este pe unde ai fost. As veni si eu. Ma iei data viitoare?" apoi cind le spui planul: "aaa, atit de departe. Stii, eu acum m-am trezit si nu prea pot sa merg". Atunci taci in curu meu din gura si nu ma mai fute sa te pun in plan data viitoare.
Bun post. A meritat sa-l parcurg cuvint cu cuvint.

Adrian spunea...

Hai ca adaug si eu una. Ce pm te doare ca eu ma catar pe stanci. Hai sa luam punga cu seminte si sa ne uitam la lokal kombat, nu?

Alin spunea...

Suca, ceva sau cineva te-o 'inervat' rau :))
Cand am vazut titlul, ma-ntrebam ce-o mai fi si asta, 18+ ... interzis minorilor.
Lasa-i sa citeasca si ei (minorii), altfel o sa ajunga sa te enerveze dupa aia ! :))

Pe mine greu ma enerveaza cineva. Eventual nevasta, la aia chiar n-am ce-i face uneori :)
Nici chiar sefa n-ajunge sa ma mai enerveze, desi ma fute la cap toata ziua.

CalinC spunea...

avea dreptate pana la urma ala care spunea, si ti-am mai zis si eu: "daca-sh avea si eu o nevasta ca Elena..."

apropo: despre vacile din trafic, as putea scrie o carte. asa ca zic sa facem o cooperare.

Anonim spunea...

http://youtu.be/stRYMO3nXIE (ne mai distram si noi)

CalinC spunea...

http://www.piticigratis.com/2011/04/urasc-oamenii-grasi/

Claudiu Moga spunea...

Foarte veridic si foarte pertinent articolul tau.
Ai surprins realitatea in care traim cu fina acuratete si adanca emotie.
Si eu sunt in asentimentul tau si te apreciez pt. modul tau de viata.
Esti un norocos, un om liber pt. ca meriti.
Abia astept sa ne cunoastem.

cu prietenie,
Claudiu

Anonim spunea...

:d

Calin.Crainic spunea...

citit din nou. rememorat. placut la fel de mult.